Известие

Collapse
No announcement yet.

кои са нивата на оборудване в автомобилите алфа ромео?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• кои са нивата на оборудване в автомобилите алфа ромео?

Кои са че да знам когато избирам следващата си алфа. Между другото някой може ли да ми каже читави ли са шестцилиндровите алфи 155? Струва ли с ичовек да си купи такава и скъпо ли струва една такава шестица.
    алфа ромео 155 1,7 ТС 8в

За цените, аз от известно време се оглеждам за читава Q4, та попаднах и на няколко V6, сега има една в мобилето на 6500 ако не се лъжа, а до скоро един габровлия продаваше една на 5300 - честно казано минавала ми е през ума и мисълта за 2.5 V6, но за сега се въздържам!
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

...
      Last edited by pooh; d.m.y г., 13:12.

Comment

Благодаря колега за инфото!

Излиза, че освен по-бързото износване на окачването, всичко друго при шестицата е ок. А самия двигател надежден лие. Държи ли на тормоз...? И после, какво е оборудването в интериора? При шестцилиндровите по-богато ли е или е отново на нива, съответстващи на туинспарковите двигатели?
        Колегата коментира за Q4. Аз лично не съм виждал такава досега. Сигурно доста рядко се срещат по пътищата на БГ. С какъв двигател е кю4?
        алфа ромео 155 1,7 ТС 8в

Comment

Като на Делта 2.0 16V Turbo, Но колата е по скоро Дедра Интеграле в Алфова кожа! Аз лично я предпочитам, даже съм готов да махна 146-цата за една такава кучка
          Mitsubishi Outlander
          Mitsubishi Space Star
          Daihatsu Terios

Comment

Working...
          X